Квасолевий паштет з грибами

Як смачно зробити Квасолевий паштет з грибами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Квасоля червона суха – 150 г
Печериці – 200 г
Морква – 200 г
Цибуля ріпчаста – 200 г
Часник – 30 р
Петрушка свіжа – 30 г
Рослинна олія – 50 мл
Сіль, перець за смаком

Квасолевий паштет з грибами покроковий рецепт

1. Квасоля замочиваем на 3-4 години ➡️ воду зливаємо ➡️ промиваємо ➡️ наливаємо свіжої води, так щоб води було на 2 див. вище квасолі ➡️ доводимо до кипіння і варимо на слабкому вогні годину ➡️ солимо ➡️ цибулю, моркву і часник чистимо ➡️ цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору ➡️ додаємо моркву натерту на крупній тертці і тушкуємо 4-5 хвилин ➡️ петрушку моєму ➡️ подрібнюємо чеснок.
2. Нарізаємо петрушку ➡️ додаємо в сковорідку за 30 секунд до готовності ➡️ печериці смажимо окремо ➡️ нарізаємо їх, великими скибочками ➡️ обсмажуємо ➡️ Готову квасолю откидвваем на друшляк, над каструлею або мискою, невелику кількість відвару може понадобиться.
3. Засипаємо в блендері квасолю, гриби тушковані овочі ➡️ подрібнюємо, якщо паштет виходить сухуватим, додаємо невеликими порціями, відвар, що залишився, поки не вийде потрібна Вам консистенции.