Домашні курячі нагетси в панірувальних сухарях в духовці

Їх люблять, напевно, всі. Домашні курячі нагетси в панірувальних сухарях в духовці простий рецепт. Тільки корисні, не смажені, а запечені в духовці.

Інгредієнти

500-600 гткуриного або індичого філе
1-2 яйця
Панірувальні сухарі
Сіль, спеції за смаком

Домашні курячі нагетси в панірувальних сухарях в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати тонкими довгими шматочками. Панірувальні сухарі змішати з сіллю і спеціями. Яйце збити. Деко застелити папером для випічки. Кожен шматочок м’яса занурювати в яйце, потім панірувати в сухарях.
2. Підготовлені нагетси викласти на деко. Запікати 20-30 хвилин при температурі 190 градусів. Подавати відразу. Дуже смачно з соусом. Беріть рецепт на замітку для всіх видів курячих блюд.
3. Змішати сметану і майонез в рівних пропорціях, додати подрібнений зубчик часнику, зелень кропу, сіль, перець, трохи приправи каррі або “для курицы”.