Печінковий торт з начинкою з моркви, цибулі, майонезу і часнику

Як смачно зробити Печінковий торт з начинкою з моркви, цибулі, майонезу і часнику простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✔️Коржі:
Печінка куряча – 500 р.
Яйця – 4 шт.
Борошно – 3 ст. ложки
Рослинне масло – 2 ст. ложки
Сіль, перець – за смаком

✔️Начинка:
Морква – 2-3 шт.
Цибуля – 2-3 шт.
Майонез – 200-250 р.
Часник – 1-2 зубчики
Сіль, перець – за смаком
Варені яйця – 2 шт. – для прикраси
Кріп

Печінковий торт з начинкою з моркви, цибулі, майонезу і часнику покроковий рецепт

1. Печінку подрібнюємо у блендері, додаємо борошно і перемішуємо. Збиваємо яйця, додаємо печінку, сіль, перець і раст. масло. Перемішуємо, виливаємо половину тіста в застелений пергаментом деко і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 6-8 хв. З цієї кількості тесту виходить 2 коржа.
2. Обсмажену цибулю з морквою змішуємо з майонезом, додаємо часник, сіль, перець і подрібнюємо блендером. Готові охолоджені коржі нарізаємо на рівні смужки і змащуємо начинкою. Звертаємо в рулет 1 смужку і викладаємо його на 2.
3. Згортаємо в наступний рулет і так далі. Торт відправляємо в холодильник на пару годин, а перед подачею на стіл прикрашаємо натертими на тертці яєчними білками, кропом і жовтком, попередньо змастивши боки і верх торта майонезом.