Маринована капуста з буряком і морквою швидкого приготування

Маринована капуста з буряком і морквою швидкого приготування простий рецепт. Дуже смачна капустка! Швидко готується і швидко з’їдається.

Інгредієнти

на 2х літрову банку:
– Капуста 750 гр;
– Буряк 100 гр;
– Морква 100 гр;
– Часник 5 зубчиків.

Маринад.
– Вода 1 літр;
– Цукор 150 гр;
– Сіль 40 гр;
– Гвоздика 3 шт;
– Горошок 10 шт;
– Лавровий лист 2 шт;
– Олія рослинна 50 мл;
– Оцет 9% 100 мл.

Маринована капуста з буряком і морквою швидкого приготування покроковий рецепт

1. Нарізати всі овочі досить крупно. Часник розрізати навпіл. Щільно укласти всі овочі в банку слоями.

2. Каструлю з водою поставити на вогонь, додати цукор, сіль, масло, гвоздику, перець, лаврове листы.

3. Довести до кипіння, прокип’ятити 2 хвилини, влити оцет, перемішати, зняти з плити і залити в маринад банку.

4. Закрити кришкою. Після того як банку охолоне, поставити її в холодильник. Через добу капуста буде готова.

Відео рецепт 👇