Куряче ескімо в беконі на паличці в духовці

Як смачно зробити Куряче ескімо в беконі на паличці в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ескімо виходять соковитими і дуже смачними за рахунок бекону. мої м’ясоїди оцінили.

Інгредієнти

кур. філе 2 шт
цибуля 1 шт
часник 1 зубчик або сухий часник
сіль, перець
бекон 150 г або 6 смужок (можна копчену грудку)
вівсяні висівки або манка 2 ст. л
яйце 1 шт

Куряче ескімо в беконі на паличці в духовці покроковий рецепт

1. Робимо фарш. Подрібнюємо філе з цибулею і часником. Посолити, поперчити, додати яйце і висівки. Сформувати однакового розміру колбаски.

2. Намочити дерев’яні шпажки і притиснути фарш. Кожне «ескімо» обмотати смужкою бекону. На кожне ескімо – одна смужка, якщо хочете більше – беріть дві. Всього вийшло 6 штук.

3. Заморозити на пів години. Випікати в розігрітій духовці до 200 градусів 25-30 минут.

Відео рецепт 👇