Мясний рулет з свинячої грудинки в духовці

Як смачно зробити М’ясний рулет з свинячої грудинки в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Свиняча грудинка 1кг
Сіль 15г на 1кг сировини 50/50 (сіль нитритная 7,5 г, сіль кухонна 7,5 м)
Чорний перець 2г
Суха аджика 0,5 ч. л
Коріандр 1г
Орегано 1г
Паприка 2г
Сушений часник 2г

М’ясний рулет з свинячої грудинки в духовці покроковий рецепт

1. У мисці змішати кухонну і нитритную сіль, чорний перець, суху аджику, коріандр, орегано, паприку і сушений часник. Свинячу грудинку добре промити, обсушити і розрізати на довгий пласт. Гарненько відбити з двох сторін. Натерти спеціями зі всіх сторін. Скрутити в рулет і обв’язати ниткой.

2. Загорнути в харчову плівку. Прибрати в холодильник на добу. Протерти паперовим рушником Для вимірювання температури всередині продукту використовую термощуп. При температурі 35°С до досягнення температури всередині батона 20-25°С.

3. Далі виставляємо температуру 80°С і готуємо до досягнення температури всередині рулету +50°С…+55°С. На дно духовки ставимо піддон з гарячою водою і готуємо до досягнення температури всередині батона +72°С.

4. У мене пішло 3 години. Дати полежати 15 хвилин. Загорнути в пергаментний папір і фольгу. Залишити до повного охолодження при кімнатній температурі. Після охолодження прибрати в холодильник на ніч. Приємного апетиту. До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇