Брюссельська капуста з сиром пармезаном

Як смачно зробити Брюссельська капуста з сиром пармезаном простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔸️ брюссельська капуста – 500 г
🔸️ часник – 2 зубчики
🔸️ пармезан – 50 г
🔸️ оливкова олія – 2 ст. ложки
🔸️ петрушка – 20 г
🔸️ сіль – за смаком
🔸️ коріандр – за смаком

Брюссельська капуста з сиром пармезаном покроковий рецепт

1. брюссельську капусту Промийте і покладіть в киплячу воду. Варіть протягом 5 хвилин. Викладіть у велику миску, додайте дрібно нарізаний часник, оливкова олія, сіль, кориандр.
2. Добре перемішайте. Викладіть капусту на деко на пергаментний папір, посипте пармезаном.
3. Запікайте в духовці, розігрітій до 220 градусів, 20 хвилин. Готову страву прикрасьте листочками петрушки.
4. ТОП-інгредієнти:
🌶 Брюссельська капуста – вітамін С, сульфорафан (пригнічує запалення)
🌶 Пармезан – амінокислота метіонін, масляна кислота (активує імунну відповідь), вітаміни А, B2, B12
🌶 Часник – алліцин (протимікробну, антимутагенну дію, захищає від шкідливого впливу свободных
радикалов)