холодна Закуска з болгарського перцю

Як смачно зробити Холодна Закуска з болгарського перцю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачна і яскрава закуска на ваш святковий стіл !

Інгредієнти

Перець – 5 кг.
Оцет – 1 л.
Рослинне масло – 1 л.
Вода – 1 л
Цукор – 100 гр.
Сіль – 100 гр.
Горошок чорний
Лавровий лист
Петрушка – 2 б.п.
Часник – 3 шт.

холодна Закуска з болгарського перцю покроковий рецепт

1. Наливаємо оцет, воду, олію , сіль, перець, петрушку 2 стебла, горошок і лавровий лист і Доводимо до кипіння, відпускаємо наші перці блонщироваться на 3-5 хвилин !
2. Далі дрібно нарізаємо петрушку і часник і начиняємо наші перці ! Заливаємо розсолом і поставити стерилізуватися на 20 хвилин і закручуємо !

3. Ви можете зробити менше порцію і перці вже будуть готові до Нового року !