Суші сендвіч із лососем

Як смачно зробити Суші сендвіч із лососем простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Найголовніше в роли і суші це правильно приготований рис, зробите правильно і смачні роли у вас в кишені. Цей рецепт рису підходить і для звичайних ролів, а можна зробити ледачий рол якщо не вмієте крутити їх. Загалом, базовий рецепт у вас є, а далі наскільки вистачить вашої фантазії

Інгредієнти

На 3 шт. сендвіча:
Рис:
🍚200 г. рису
💧220 р. води

Заправка:
🧂2 р. солі
🥄18 р. цукру
🥃22 р. рисового оцту (або розбавити звичайний оцет водою до 3%)

Начинка:
🐟150 р. лосося
🥑1/2 шт. авокадо
🥄~50 р. крем-сиру
🥒Салатний огірок

Темпура
🥄3 ст. л. борошна
🥄1/2 ст. л. крохмалю
🧂1/2 ч. л. солі
🧊160 мл води
🌻Масло для смаження

⚖️Вага 1 сендвіча ~265 р.

Пропорції на 100 г рису
🍚100 рису
💧110 води
🧂1 г солі
🥄9 г цукру
🫗11 г оцту

Суші сендвіч із лососем покроковий рецепт

1. Рис промити під проточною водою 2-3 рази. У каструлю висипати рис, залити чистою водою. Закрити кришкою. Довести до кипіння. кришку не відкриваємо Як вода закипить знизити температуру до мінімуму. Варити 15 хвилин ️кришку не відкривати, навіть якщо сильно хочеться.️ Заправка для рису. Рисовий оцет, цукор, сіль, добре перемішати до повного розчинення цукру. Суміш буде готова коли стане прозорого кольору. ️Якщо не стає то можна поставити чашку в гарячу воду злегка нагріти оцет.️

2. Відкрити кришку, швидко накрити рушником і зверху кришкою. Залишити ще на 15 хв. Пересипати рис в іншу ємність. ️Якщо на дні каструлі залишився пригорілий рис, не страшно, не отковыривайте его️ Полити оцтової сумішшю, розмішати лопаткою. Накрити рушником. Залишити до повного охолодження. На лист норі мокрими руками покласти трохи рису, зверху крем-сир, огірок, лосось, авокадо. Накрити рисом. Змочити водою норі. Згорнути края.

3. Запечатати шматочком іншого листа норі. Його так само попередньо змочити. Сендвіч можна вже є, а можна зробити гарячим. Для темпуры змішати борошно, крохмаль, сіль, додати води, змішати віночком. Занурити сендвіч в темпуру. Обсмажити з двох боків у великій кількості олії. Перекласти на паперовий рушник Розрізати навпіл, подавати з будь-яким соусом який вам подобається, у мене просто соевый.

Відео рецепт 👇