Грудинка свиняча в солі

Я ВІЗЬМУ ДЕШЕВЕ М’ЯСО! НЕ СМАЖУ, НЕ ВАРЮ! ДУЖЕ СМАЧНО.🔥 Грудинка свиняча в солі в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

Грудинка 1200 грам
Крупна сіль 300 р
Кріп
Часник
Паприка
Чорний мелений перець

Грудинка свиняча в солі покроковий рецепт

1. Грудинку добре промити, обсушити, нарізати на шматочки. У каструлю налити 1,5 л води. Додати 150 г крупної солі. Залити розчином грудинку. Маринувати 2 дні при кімнатній температуре.

2. Через 2 дні промийте грудинку і форму. У каструлю налити 1,5 л води. Додати 150 г крупної солі. Залити розчином грудинку. Поставити в холодильник на 7 днів. Промийте грудинку і обсушіть паперовим полотенцем.

3. Помістіть в морозилку на годину. Кожен шматок натерти часником. Зверху посипати спеціями або кропом. Я посипала чорним перцем, паприкою і кропом. Зберігати в морозильній камері. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇