Печінковий суфле з курячої печінки курячої в духовці

Як зробити смачне Печінковий суфле з курячої печінки курячої в духовці рецепт простий. ⠀ Багато знають, що у нас зараз певного роду дієта. Тому шукаємо нові рецепти і страви. Печінка дуже корисний і дешевий продукт, але не всі її люблять. ⠀ Пропоную вам відмінний варіант, суфле з курячої печінки, можна готувати і з інших видів печінки. ⠀ Суфле може бути доповнено гарніром, салатом, можна класти шматочки на хліб і будуть смачні бутерброди. ⠀ ⠀

Інгредієнти

800 гр курячої печінки (або яловичої)
2 яйця
100-120 мл вершків (у мене 25%), можна молока
Середня головка цибулі
Середнього розміру морква
5 ст. л. борошна
сіль, перець, спеції за смаком (сушений лук, часник, сушені томати та ін)

Печінковий суфле з курячої печінки курячої в духовці покроковий рецепт

1. Моркву і цибулю натерти або подрібнити блендером. Я трохи обсмажила їх на невеликій кількості олії. ⠀ В чашу блендера скласти шматочки печінки, додати вершки і яйця і збити. ⠀ Трохи посолити, поперчити, додати цибулю з морквою, додати спеції за бажанням. Додати борошно. Добре перемешать.

2. Маса повинна бути не дуже густа, приблизно як на оладки. ⠀ Форму для випічки змастити маслом. Вилити масу. У мене силіконова форма на 1 літр (22см х10см х6.5см), з цими обсягами краще використовувати форму трохи більше. ⠀ Випікати при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин – години. Якщо верх вже підрум’янився, а всередині волого, покрити фольгою і випікати далі. ⠀

3. Готовність можна перевірити за допомогою зубочистки або шпажки (треба проткнути суфле, якщо зубочистка суха — готове суфле). ⠀ З суфле можна робити дуже смачні бутерброди. На шматочок хліба покласти суфле, помідор, сир і зелень. ⠀ Якщо подобається, пишіть коментарі

Відео рецепт 👇