Запечені баклажани в томатному соусі з помідорами і сиром в духовці

Як смачно зробити Запечені баклажани в томатному соусі з помідорами і сиром в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

баклажани
Томатний соус
оливкова олія
сіль, перець, середземноморські спеції
оливки
помідори черрі
терта моцарелла
В якості альтернативи також шинка або щось подібне.

Запечені баклажани в томатному соусі з помідорами і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Баклажани розрізати уздовж навпіл і нарізати кубиками м’якоть, посолити. Натерти олією і приправами, запекти в духовці при 200 градусах приблизно 15-20 хвилин (до м’якості всередині).

2. Злегка прbплюсніть м’якоть баклажана ложкою і полийте її томатним соусом.

3. Накрийте оливками і сиром і поверніть в духовку, поки сир не розплавиться. Соковиті запечені баклажани готовы.

Відео рецепт 👇