Запечена ріпа в духовці

Запечена ріпа в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

ріпа — 2-3 шт.;
масло рослинне — 2 ст. л.;
сіль — за смаком;
петрушка, кріп для подачі.

Запечена ріпа в духовці покроковий рецепт

1. Ріпку моєму, очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками; Кладемо в миску, солимо, перемішуємо з рослинним маслом; Застеляємо вогнетривку форму або на деко фольгою, викладаємо шматочки ріпи;
2. Накриваємо ріпу краями фольги і відправляємо в розігріту до 180°С духовку на 30-35 хвилин. За 10 хвилин до закінчення зазначеного часу можна розрізати фольгу.
3. Щоб у ріпки з’явилася золотава скоринка; Свіжу зелень дрібно рубаємо; Подаємо запечену ріпку теплою, посипавши зеленью.