Закуска Пармиджана з баклажанів по-італійськи

Закуска з Пармиджана баклажанів по-італійськи з сиром моцарелла і помідорами
простий рецепт.

Інгредієнти

на 2 порції:

•1 баклажан
•200г протертих томатів (пасати)
•1 зубчик часнику
•150г віджатою від розсолу моцарели або іншого напівтвердого сиру
•30г тертого твердого сиру (традиційно пармезан)
•оливкова олія
•базилік
•сіль

Закуска Пармиджана з баклажанів по-італійськи покроковий рецепт

1. Нарізати баклажани кружечками і посмажити їх в гарячому маслі, викласти на кухонні серветки, посолить.

2. Обсмажити зубчик часнику на оливковій олії, додати протерті томати, листочки базиліка, посолити і тушкувати на невеликому вогні 15 минут.

3. Нарізати моцарелу на скибочки. На деко, застелене папером для випічки, викласти шарами, чергуючи баклажани, томати, моцарелу і тертий твердий сир.

4. Випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів 15 минут.

Відео рецепт 👇