Закуска з Пармиджана баклажанів по-італійськи з сиром моцарелла і помідорами
простий рецепт.
простий рецепт.
Інгредієнти
на 2 порції:
•1 баклажан
•200г протертих томатів (пасати)
•1 зубчик часнику
•150г віджатою від розсолу моцарели або іншого напівтвердого сиру
•30г тертого твердого сиру (традиційно пармезан)
•оливкова олія
•базилік
•сіль
Закуска Пармиджана з баклажанів по-італійськи покроковий рецепт
1. Нарізати баклажани кружечками і посмажити їх в гарячому маслі, викласти на кухонні серветки, посолить.
2. Обсмажити зубчик часнику на оливковій олії, додати протерті томати, листочки базиліка, посолити і тушкувати на невеликому вогні 15 минут.
3. Нарізати моцарелу на скибочки. На деко, застелене папером для випічки, викласти шарами, чергуючи баклажани, томати, моцарелу і тертий твердий сир.
4. Випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів 15 минут.
Відео рецепт 👇