Мус Паштет з індички

Мус Паштет з індички простий рецепт 🍽 Ідеальна закуска до сніданку на тости 👍🏻

Інгредієнти

Філе стегна індички (можна грудку, просто тоді це більш дієтичний варіант) 500 гр
Цибуля 2 шт середні
Морква 1 шт
Сіль, перець
Сухий часник
Мускатний горіх щіпка
Вершки 30-33% 150 мл
Вершкове масло 60 гр

Мус Паштет з індички покроковий рецепт

1. Обсмажуємо шматочками індичку до напівготовності, Додаємо кубиками цибулю, моркву можна на тертці, 30 гр вершкового масла. Тушкуємо ще 5-10 хв. Додаємо сіль, перець, часник, мускатний горіх. Додаємо вершки і тушкуємо на маленькому вогні хв 15.
2. Стежимо, щоб у нас залишилося достатньо вершків. Даємо охолонути і подрібнюємо все в блендері в гладку масу (якщо бачите, що маса густовата, додаємо гарячі вскипяченые вершки потроху до потрібної консистенції).
3. Додаємо м’яке масло, перемішуємо і ставимо в баночку з кришкою. У холодильнику даємо постояти кілька годин. ⠀ Подаємо з тостами і зеленню, кунжутом.