Пиріжки котлети на сковороді з сиру, кабачків і моркви Гордона Рамзі

Як смачно зробити Пиріжки котлети на сковороді з сиру, кабачків і моркви Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 моркви, очищені і натерті на тертці
1 кабачок, натертий на тертці
500 г тертого сиру халлумі
2-4 зелених цибулини, очищених і дрібно нарізаних
2 столові ложки нарізаних листя коріандру
2 столові ложки подрібненого листя м’яти
2 яйця вільного вигулу, злегка збиті
2-4 ст. л. панірувальних сухарів
Оливкова олія для смаження
Морська сіль і мелений чорний перець

Для заправки з чилі
1 червоний перець чілі, дрібно нарізану по діагоналі
2 см свіжого кореня імбиру, очищеного і дрібно нарізаного кубиками
2 ч. л. цукрової пудри
2-3 ст. л. рисового винного оцту
2-3 ст. л. оливкової олії
Щіпка солі

На 4 порції

Пиріжки котлети на сковороді з сиру, кабачків і моркви Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Щоб приготувати пироги з халлумі, покладіть моркву і кабачки в сито або друшляк і посипте пристойною дрібкою солі, щоб видалити вологу. Перекладіть в миску і дайте стекти воді протягом 5 хвилин, потім загорніть в чисте кухонний рушник і відіжміть всю зайву воду. Покладіть халлумі, морквяну суміш, зелена цибуля, коріандр і м’яту в миску, приправити і перемешайте.
2. Додайте збиті яйця і добре перемішайте, потім додайте 2 столові ложки панірувальних сухарів. Суміш повинна бути досить липкою, щоб сформувати котлети, якщо вона недостатньо липка, додайте ще панірувальних сухарів. Сформуйте з суміші 8 великих пиріжків товщиною близько 1 см або 16 пиріжків поменьше.
3. Щоб надати форму котлет, покладіть велику ложку суміші на ложку, притисніть до руці і видавіть зайву рідину. Залиште в холодильнику, не накриваючи кришкою, мінімум на 20-25 хвилин, щоб вони застигли. Тим часом покладіть всі інгредієнти для заправки в миску і добре перемішайте, поки цукор не растворится.
4. Спробуйте і додайте приправи по мірі необхідності. Коли будете готові готувати, розігрійте велику сковороду з товстим дном на середньому вогні. Додайте трохи масла і обсмажте коржі з халлумі (при необхідності порціями) до темно-золотистого кольору і хрусткої скориночки з обох сторін і повністю розігрійте. Подавайте пироги гарячими, посипавши зверху соусом чили.