Кабачкова ікра з помідорами, болгарським перцем і морквою

Як смачно зробити Кабачкову ікру з помідорами, болгарським перцем і морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

~ 1 кг. кабачків
~ 150 гр. моркви
~ 170 гр. ріпчастої цибулі
~ 600 гр. помідорів
~ 200 гр. болгарського перцю
Сіль, перець за смаком

Кабачкова ікра з помідорами, болгарським перцем і морквою покроковий рецепт

1. Для початку цибулю, моркву і кабачки очистити від шкірки. У помідорів вирізаємо серединку (де кріпився хвостик). Болгарський перець очищаємо від насіння. Потім кабачки нарізаємо великими шматочками. Так само нарізаємо цибулю і моркву. Складаємо всі овочі на деко для запікання застелений пергаментом і запікаємо овочі в заздалегідь розігрітій духовці 1,5 години при 160 гр.

2. Після запікання в духовці даємо овочам охолонути і знімаємо шкірку з помідорів і болгарського перцю. Потім перекладаємо всі овочі на розігріту сковороду з маслом і тушкуємо все близько 10 минут.
3. Потім перекладаємо всі овочі в чашу для блендера, додаємо сіль і перець за смаком і пробиваємо до однорідності. Так само можна зробити це за допомогою заглибного блендера.

4. Кабачкова ікра готова. З даної кількості інгредієнтів у мене вийшло трохи більше 1 кг. готової гри. Приємного Вам аппетита.

Відео рецепт 👇