Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами

Як смачно зробити Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рулетики з Баклажанів. Дуже смачна закуска на новорічний стіл – рулетики з баклажанів, які підкорять серця ваших близьких і улюблених людей. Обов’язково готуйте свята і не тільки

Інгредієнти

•Баклажани – 600 р.
•Волоські горіхи – 150 р.
•Цибуля – 1 шт.
•Часник – 2-3 зубчики.
•Вода фільтрована – 60 мл
•Винний оцет – 2 ст. л.
•Уцхо сунелі – 1 ч. л.
•Хмелі сунелі – 1 ч. л.
•Паприка – 1 ч. л.
•Гострий мелений перець – за бажанням.
•Сіль – 1/2 ч. л.
•Соняшникова олія – 30 мл
•Кінза – невеликий пучок.
•Гранатові зерна – на прикрасу.

Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами покроковий рецепт

1. Баклажани нарізаємо товщиною – 0.5-0.7 мм. і щедро присипаємо сіллю, таким чином баклажани видадуть зайву вологу і не будуть гірчити. Засаливаем і залишаємо на 30 хвилин, далі отожмем баклажани, щоб позбавитися від зайвої влаги.

2. Застеляємо пергаментом деко і викладаємо баклажани, змастимо рослинним маслом і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 15-20 хвилин, періодично поглядайте, щоб не пересушити. Приготуємо горіхову начинку. У блендер відправимо цибулю, часник, волоські горіхи, оцет і всі спеції, збиваємо до стану густої, однорідної пасти, при необхідності залийте невелику кількість води, якщо вийде занадто густо.

3. Консистенція повинна бути щільною. Далі додаємо дрібно нарізану кінзу і все перемішуємо. Дістаємо баклажани з духовки і даємо повністю охолонути, далі викладаємо начинку і загортаємо в рулетики. Подаємо по 4-8 штук прикрасивши кінзою і гранатовими зернами.

Відео рецепт 👇