Баклажани віялом запечені в духовці з помідорами і сиром

Як смачно зробити Баклажани віялом запечені в духовці з помідорами і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

дивіться нижче

Баклажани віялом запечені в духовці з помідорами і сиром покроковий рецепт

1. Баклажан нарізати на слайсы приблизно 0,5-0,7 см. не дорізуючи до хвостика. Посолити.
Помідори нарізати кружечками. Сир натерти на крупній терке.
2. Соус: Оливкову або соняшникову олію, соєвий соус, часник через прес, солодка паприка, чорний мелений перець, приправа для овощей.
3. Баклажани обсушити паперовим рушником. Надрізи змастити соусом і вкласти скибочки томатів. Запікати в заздалегідь розігрітій духовці при 170-180 гр. хвилин 30 на режимі верх-низ, потім посипати сиром і запікати ще хвилин 15.