Фаршировані кабачки кільцями з куркою і сиром в духовці

Як приготувати смачні фаршировані Запечені кабачки кільцями з куркою і сиром в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Курінна грудка 80 гр
Яйце 1 шт.
Кабачок 2 шт.
Сіль, перець, орегано, мускатний горіх, кріп, помідори черрі все за смаком.
Сир Пармезан 50 гр
Панірувальні сухарі 4 ст. л.
Російський сир 70 гр

Фаршировані кабачки кільцями з куркою і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Нам знадобляться молоденькі кабачки нарізаючи їх дисками півтора-два сантиметри товщину беру загатовку пластикову форму для печива і видаляють серцевину можна використовувати будь-який стакан металеву заготовку так як же виглядає цей у серцевиною ми оставляем.

2. Вона нам стане в нагоді так виходить ось така заготовка серцевинки ріжу дрібно викладаю в миску а вода закипіла трохи кріса ви її і закладаю наші заготовки буду бланшувати 35 хвилин щоб вони м’якше стали невеликий шматочок курячої грудки нарізаю кубиками можна взяти будь-яку ковбаску з копченой.

3. В мисочку російський сир натираю на крупній тертці невеликий шматочок миску розбиваємо яйце трохи підсолюю, сир у нас солоний не забуваємо про це, додаю спеції орегано дуже хороший кабачків і мускатний горіх тут у нас панірувальні сухарі і чорний червоний перец.

4. Для пікантності смаку додам трохи пармезану для відтінку на дрібну тертку натираю думаю достатньо буде перемішую кабачки мене готові викладаю їх на друшляк не дам остыть.