Рулет з лаваша з крабовими паличками, яйцем, сиром і часником

Як смачно зробити Рулет з лаваша з крабовими паличками, яйцем, сиром і часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Такий рулет можна приготувати на святковий стіл або просто на сніданок або перекус. Я готувала зі сметаною, але можна і з майонезом. Як вам більше подобається 👌

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 195/9/10/16

Лаваш тонкий – 1 упаковка (300 г)
Крабові палички – 200 г
Яйця варені – 4 шт
Сир твердий – 100 г
Часник – 2 зубчики
Сметана (або майонез) – 250 г

Рулет з лаваша з крабовими паличками, яйцем, сиром і часником покроковий рецепт

1. У мене було два великих лаваша, я їх розрізала навпіл – вийшло 4 аркуша. Сметану змішала з часником. Перший лист лаваша змастити трохи сметаною з часником, зверху посипати половиною варених яиц.

2. За бажанням трохи підсолити. Буде ще смачніше, якщо яйця ще присипати зеленою цибулею, але в мене його не було. Зверху кладемо другий лист лавашу, трохи придавлюємо його руками, змащуємо сметаной.

3. Викладаємо натерті на крупній тертці крабові палички. Знову лист лавашу, сметана, тертий сир. Кладемо останній шар лавашу, змащуємо сметаною і викладаємо залишилися варені яйца.

4. Щільно згортаємо рулет і добре обмотуємо його харчовою плівкою. Прибираємо в холодильник на кілька годин, краще на ніч. Потім нарізаємо шматочками і подаємо. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇