Відварний язик яловичий у каструлі як правильно приготувати

ЯК Я ВАРЮ ЯЛОВИЧИЙ ЯЗИК вже багато років за одним рецептом. Повірте, така мова ваші гості будуть завжди розхвалювати і просити рецепт його приготування. По цьому рецепту мова завжди виходить ніжний, ароматний і дуже смачний! Мова це більш корисна заміна ковбасі, в ньому міститься велика кількість білка, і з ним легко можна зробити бутерброди або закуски. Але і жирів в ньому не мало, так що захоплюватися, якщо ви знижуєте вагу, не варто. Все корисно в міру👆🏻 Готуємо Відварний язик яловичий у каструлі як правильно приготувати рецепт простий.

Інгредієнти

Усього на 100г: 176ккал 16/12/2

Вода – 3-4л
Яловичий язик – 1шт
Морква – 1шт
Цибуля – 1шт
Коріандр горошком – 1ч.л
Перець горошком – 1ч.л
Сіль – за смаком
Лавровий лист

Відварний язик яловичий у каструлі як правильно приготувати покроковий рецепт

1. Промити мову, викласти в киплячу воду і довести до кипіння. Зняти піну, Зменшити вогонь, додати спеції і овощи.

2. Накрити кришкою і варити 1-2год до готовності (проткнути ножем і перевірити, якщо м’який, то готовий) Викласти мову в холодну воду з льодом і залишити на 15-20хв (так мову легше очищається).

3. Очистити мову і знову викласти назад в бульйон, довести до кипіння і виключити вогонь. Викласти мову і остудити. Готово!

Відео рецепт 👇