Рулет з свинячої рульки варений в плівці в каструлі

Як смачно зробити Рулет з свинячої рульки варений в плівці в каструлі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1,2 кг свинячої рульки.
15 г кухонної солі.
10 р нитритной солі ( 0,6%).
Сухий часник -0,5 ч. л., суха аджика – 1 ч. л.
1 чайна ложка аджики.
Чорний перець – 0,5 ч. л.
1 чайна ложка зернової гірчиці.
100 г сирокопченого бекону.

Рулет з свинячої рульки варений в плівці в каструлі покроковий рецепт

1. У свинячий рульки видалити кістку, зрізати м’ясо з шкіри і нарізати на смужки. Накрити харчовою плівкою і злегка відбити. Додати поварену і нитритную сіль, сухий часник, суху аджику, чорний перець, чайну ложку аджики, зернову гірчицю. Добре перемешать.

2. Викласти шкіру, накрити харчовою плівкою і злегка відбити молотком. Натерти шкіру сіллю. Прибрати м’ясо на ніч у холодильник. М’ясо викласти на шкіру, зверху сирокопчений бекон. Згорнути в рулет. Щільно загорнути харчовою плівкою. Обв’язати ниткой.

3. Накрити кришкою і варити на повільному вогні 3 години. Після приготування дати повністю охолонути і поставити в холодильник на 12 часов.

4. Приємного апетиту! 🔹До зустрічі у нових рецептах!