Домашня кесаділья з куркою, лавашем, перцем, помідорами і сиром

Домашня кесаділья з куркою, лавашем, перцем, помідорами і сиром простий рецепт в духовці. Фастфуд може бути домашнім, смачним і не таким калорійним.

Інгредієнти

◽️ Куряче філе – 400 гр
◽️ Перець болгарський – 2 шт
◽️ Цибуля – 1 шт
◽️ Помідор – 1 шт
◽️ Улюблені спеції
◽️ Сир – 200 гр
◽️ Лаваш – 4 шт
◽️ Яйце – 1 шт

Домашня кесаділья з куркою, лавашем, перцем, помідорами і сиром покроковий рецепт

1. Наріжте м’ясо і овочі, у помідорів краще прибрати м’якоть. З’єднайте м’ясо з овочами і додайте спеції. Викладіть у форму для запікання і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. З лаваша потрібно вирізати 8 кружечків однакового розміру, і викласти у форму, як показано на видео.

2. На лаваш викласти натертий сир (1/2 частина) далі м’ясо з овочами (без рідини, яка з’явилася після запікання) і зверху залишився сир, далі загорніть лаваш, як показано на відео, накрийте листом для запікання і переверніть, після змастіть яйцом.

3. Відправте в духовку розігріту до 200 градусів на 20-25 хвилин до золотавої корочки.

4. Подавати кесаділью краще з соусом, у мене. Йогурт (можна замінити на сметану). Натертий свіжий огірок. Часник. Соєвий соус.

Відео рецепт 👇