Тар тар з тунця

Як смачно зробити Тар-тар з тунця з гострим майонезом і з соусом з манго простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я дуже часто готую тар-тар з риби, особливо коли є джерело якісного, свіжого продукту. Мова піде про тунці. ⠀ Існує безліч рецептів тар-тар з тунця, але мій найулюбленіший — з гострим майонезом.
Тунець має сухе нежирне м’ясо (в ньому майже немає жиру), тому будемо використовувати майонез, він додасть соковитість і пікантний смак. ⠀ Соус з манго буде дуже гармонійно поєднуватися, відтіняти і доповнювати смак тунця.
А використання відвареного круглозерного рису нагадає нам за смаком і поєднанню японські роли з гострим тунцем. Цим блюдом можна здивувати і порадувати дорогих гостей. ⠀ Можна спростити блюдо і не використовувати соус з манго, але якщо з соусом…!!! 👍😊

Інгредієнти

Філе тунця — 300 г;

Для гострого майонезу:
Густий майонез — 180 г;
Соус «Шрірача» — 20 г;
Соус «Кімчі» — 20 г;
Зелена цибуля — 15 г;
Сік лимона — 1 ст. л.;
ароматне Масло кунжутне — 1 ч. л.;
Цукор — 1 ч. л.

Тар тар з тунця покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти для гострого майонезу з’єднати і ретельно перемішати. Поступово, за смаком, додати філе тунця, нарізане кубиками, гострий майонез і акуратно перемішати до однорідності. ⠀ Відварити рис для суші — 100 г; Рисовий оцет — 1 ч. л. Рис заправити і перемішати з рисовим оцтом. ⠀

2. Ну, а далі просто збираємо наше блюдо: На красиву тарілку викласти густу калюжку соусу з манго, в центр виставити кулінарне кільце, викласти порцію рису, потім заправленого майонезом тунця, вирівняти поверхню, прибрати кільце, прикрасити 1 ч. л. червоної ікри або тонкими скибочками редиса.

3. Зверху посипати для пікантності і краси пряною сумішшю «Фурикакэ» ⠀ Готуйте із задоволенням! Приємного апетиту! 👨🏻🍳