Каррі з гарбузом і горіхами з коржиками роті від Гордона Рамзі

Як смачно зробити Каррі з гарбузом і горіхами з коржиками роті від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 Курячі грудки, нарізані кубиками
1 Гарбузовий горіх, очищений від шкірки
1 Червона цибулина
1 дюйм імбиру
1/3 чашки гороху
1 Чашка консервованих помідорів
1 Чашка кокосового молока
2 1/2 чайних ложки порошку каррі
Курячий або овочевий бульйон
1 Чилі, нарізану
1/2 чашки шпинату
Масло рослинне

Для роті (коржі)
1/4 склянки борошна
1/3 склянки води
1 Чайна ложка солі
2 Столові ложки оливкової олії

Каррі з гарбузом і горіхами з коржиками роті від Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Поставте сковороду з антипригарним покриттям на середньо-сильний вогонь. Додайте масло, як тільки вона нагріється. Тим часом, використовуючи велику тертку для сиру, натерти гарбуз і додайте до м’яса. Посоліть і додайте порошок каррі. Поки кабачок вариться, натріть на крупній цибуля терке.
2. Додати в суміш. Дайте поваритися 1-2 хвилини, потім додайте чилі. Через хвилину приготування використовуйте микроплощадку і подрібніть імбир в суміш. Як тільки суміш добре приготуватися, додайте курку і перемішайте. Приблизно через 2 хвилини додайте горошек.
3. Через хвилину додайте помідори і ще через хвилину кокосове молоко. Перемішайте і готуйте близько 2 хвилин. Потім додайте 2 столові ложки бульйону, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні до готовності курки, близько 5 хвилин. Тим часом складіть всі інгредієнти для роті в миску і перемішайте, щоб вийшло тесто.
4. Розігрійте сковороду на сильному вогні. Візьміть тісто, сформуйте невеликі кульки і розкачайте в квадрати. Посоліть сковороду, потім додайте тісто, готуйте близько 1-2 хвилин з кожного боку або поки він злегка не подрумянится.
5. Після приготування наріжте на 4 квадрата на людину. Як тільки курка приготується, додайте шпинат і готуйте, поки він не зів’яне. Потім зніміть сковороду з вогню і подавайте