Запечений інжир з беконом і сиром в духовці

Почався сезон інжиру! А це значить, що настав час моєї улюбленої осінньої, гарячої закуски! Це наскільки красиво, настільки і смачно 😋!!! Як смачно зробити Запечений інжир з беконом і сиром в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

нижче

Запечений інжир з беконом і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Инжирины надрізаємо хрест навхрест. У надрізи вкладаємо моцарелу, у мене міні, але можна будь-яку, так як все одно розплавиться! Загорнути кожну двома смужками сирокопченого бекону. За формою красиво укладаємо хлібець який є! Підійде і чіабатта, і круасан, і багет!

2. Збризкуємо все оливковою олією, посипаємо чебрецем або чим любите, і додаємо часник з преса(або дрібно нарізаний)! Запікаємо в розігрітій духовці до зарум’янювання і розплавлення 😉 Їсти гарячим!!!☝️ Під келих охолодженого білого або червоного!🥂🍷 Я ще додала при подачі пелюстки козячого сыра.

3. Я його обожнюю, а Ви можете додати будь пікантний сир з блакитною цвіллю, типу Горгонзоли або Дор Блю або наприклад Грюйер, якщо вдасться купити в наш час.😁 Всім приємного і смачного «дозвілля» в ці осінні і не завжди сонячні дни!