Сушені домашні ковбаски з курячого філе і часнику в духовці

З такою закускою ви точно станете Дружиною Року🏆💯. Зберігайте рецепт ❤️ Сушені домашні ковбаски з курячого філе і часнику в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

✅ Куряче філе 700 гр (але можна і більше😋)
✅ Часник 3-4 зуб
✅ Сіль 1-2 год л
✅ Хмелі-сунелі 2 ч л
✅ Паприка солодка 1 год л
✅ копчена Паприка 1 год л
✅ Соус Чілі 1 год л

Сушені домашні ковбаски з курячого філе і часнику в духовці покроковий рецепт

1. Куряче філе і часник нарізаємо і перемелюємо в блендері, додаємо спеції і все перемішуємо🌪. ⠀ Перекладаємо все в кондитерський мішок, відрізаємо кінчик і видавлюємо на пергамент або силіконовий коврик.

2. Якщо ви не впевнені в якості свого пергаменту, то можете змастити його олією🥰. ⠀ Розміщуйте ковбаски близько один до одного, щоб усі помістилися🙏. І краще брати побільше курки, тому що вони швидко з’їдаються😋👍. ⠀

3. Якщо у вас не помістяться всі пивчики на 2 противени, як у мене, то можна використовувати сітку👌. ⠀ Відправляйте в духовку на 3 години на 50-60 градусів (всі пишуть, що залишають на 5 годин, але у мене за три години вони приготувалися ідеально😀).

4. Духовку необхідно залишити відчиненими☝️. І можна вибрати режим конвекції в духовці💨.