Кабачково-мясна коржик на сковороді

Як зробити Кабачково м’ясну млинець на сковороді рецепт простий. Дуже легко і швидко готується. Особливий аромат коржику надає гранульований часник.👍🏻 Спробуйте!

Інгредієнти

На 100 г: 148 ккал
БЖУ: 13/8/6

250 г фаршу з індички або курки
150 г кабачків або цукіні
1 яйце
30 г борошна (у мене цільнозернові)
Щіпка солі
1/2 ч. л. часнику гранульованого Kamis
2 ст. л. томатного соусу
40 г сиру

Кабачково-м’ясна коржик на сковороді покроковий рецепт

1. Кабачок або цукіні натерти на дрібній тертці. У мисці змішати фарш, кабачки, яйце, борошно, часник, сіль. Викласти отриману масу на сковороду діаметром 26 см.
2. Зверху змастити томатним соусом і посипати сиром на дрібній терке.

3. Готувати під кришкою на середньому вогні 12 хвилин (час засікти після того, як Сковорода розігріється). Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇