Мясний рулет з фаршу з яйцем, морквою і цибулею в духовці

Оригінальний вечерю для всієї родини. Що приготувати з фаршу. Як зробити смачний запечений м’ясний рулет з фаршу з яйцем, морквою і цибулею в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

М’ясний фарш – 1 кг
Яйця – 2 шт.
Сіль, чорний перець – за смаком
Панірувальні сухарі – 30 г
Для начинки:
Варені яйця – 5 шт
Вершковий сир – 50 г
Цибуля – 2 головки
Морква – 2 шт.
Оливкова олія – 20 мл

М’ясний рулет з фаршу з яйцем, морквою і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Овочі обсмажити до м’якості. Фольгу змастити оливковою олією. У мисці змішати м’ясний фарш, сіль, чорний перець, паприку, яйця і панірувальні сухари.

2. Фарш викласти на фольгу і розкачати в прямокутний пласт Змастити половину вершковим сиром, викласти цибулю і моркву, варену яйца.

3. Скрутити в рулет. Перекласти у форму. ПОСТАВИТИ В РОЗІГРІТУ ДО 180 °C ДУХОВКУ / 40 хвилин. Прибрати фольгу і готувати ще 15 – 20 хвилин. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇