Баклажани по китайськи в кисло солодкому соусі найсмачніші

Як зробити Баклажани по китайськи в кисло солодкому соусі самий смачний швидкий рецепт. Які підірвали мій тикток 💥 ну бо що правда бомбически смачні 👌 готувати всім любителям баклажанів! Є нюанс: це блюдо потрібно з’їсти гарячим, з пилу з жару 🔥 І, до речі, про, жах, я не вимочую баклажани 😆

Інгредієнти

Баклажани 2 шт. 🍆
Крохмаль 2 ст. л.
Рослинна олія для фритюру 1 л

Для соусу:
Кетчуп 2 ст. л. 🍅
Соєвий соус 2 ст. л.
Часник 1 зубчик 🧄
Цукор 1 ч. л.
Перець чилі за смаком 🌶️
Крохмаль 1 ч. л. з гіркою
Вода 50 мл

Баклажани по китайськи в кисло солодкому соусі найсмачніші покроковий рецепт

1. Баклажани очистити і нарізати поперек на 3-4 частини. Зробити надрізи як показано на відео. Обваляти в крохмалі і обсмажити в розігрітому фритюрі до готовності, приблизно 3-4 минуты.

2. Готові баклажани відкинути на паперовий рушник. Для соусу змішати в невеликому сотейнику соєвий соус, кетчуп, цукор, тертий часник ю, дрібно нарізаний перець чили.

3. Довести до кипіння. Влити крохмаль, розведений у воді, розмішати і знову довести до кипіння. Баклажани розкласти по тарілках і полити соусом.

Відео рецепт 👇