Закуска з квасолі з часником і томатною пастою

Як смачно зробити закуску з квасолі з часником і томатною пастою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✔️Квасоля – 350-400 р. (у сухому вигляді)
✔️Часник – 2-3 зубчики
✔️Олія оливкова або соняшникова олія – 2-3 ст. ложки
✔️Томатна паста – 2-3 ст. ложки
✔️Вода – 400-500 мл
✔️Сіль, перець, паприка – за смаком
✔️Цукор – 1 ч. ложка
✔️Петрушка

Закуска з квасолі з часником і томатною пастою покроковий рецепт

1. Квасолю попередньо замочуємо в теплій воді на кілька годин, а краще всього на ніч. Воду зливаємо, квасоля добре промиваємо і викладаємо в пакет для запікання. У мисці змішуємо томатну пасту з сіллю, цукром і чорним меленим перцем.
2. Додаємо часник, воду, трохи рослинної олії, перемішуємо і виливаємо в пакет з квасолею. Пакет зав’язуємо, проколюємо в декількох місцях і відправляємо в розігріту до 180-170 градусів духовку приблизно на 1,5-2 часа.
3. Все залежить від того скільки часу квасоля замочувалася і від сорту квасолі. Готову квасолю викладаємо на тарілку, посипаємо зеленню і можна угощаться!