Баклажани як гриби з часником і цибулею швидко і смачно

Як приготувати баклажани як гриби з часником і цибулею швидко і смачно кращий рецепт простий 😋Таку інтригуючу назву цього рецепта)) Правда, трохи змінила його під себе і не зрозуміла в результаті чому гриби.😃Вийшло смачне блюдо зі смажених баклажанів без шкірки(!) я її не їм)) Спробуйте і скажіть свою думку. 😉

Інгредієнти

Баклажани (не великі) 2 шт.
Яйця 2 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Масло рослинне і вершкове ~ по дві столові ложки
Цукру щіпка
Часник 3 зубчики
Сіль, перець, копчена паприка

Баклажани як гриби з часником і цибулею швидко і смачно покроковий рецепт

1. Баклажани очищаємо від шкірки і нарізаємо великим кубиком. Яйця збиваємо виделкою і заливаємо ними баклажани, перемішуємо, залишаємо на 30 хвилин, періодично перемішуємо. ⠀

2. Цибулю нарізаємо пір’ям, викладаємо на сковороду з вершковим і рослинним маслом. Додаємо дрібку цукру, готуємо 30 хвилин на мінімальному вогні. Цибуля має карамелизоваться, стане м’яким і потемнеет.
3. Прибираємо його зі сковороди, при необхідності додаємо масло і вкладаємо баклажани в яйці. ⠀ Смажимо на сильним вогні до готовності, кубики стануть м’якими і придбають підсмажену кірочку. ⠀

4. Повертаємо в сковороду цибулю, солимо, перчимо, додаємо копчену паприку, прогріваємо все разом кілька хвилин. В самому кінці часник. ⠀ Готуємо соус зі сметани з кетчупом, при подачі посипаємо копченої паприкою і свіжою кинзой.

Відео рецепт 👇