Запечений гарбуз з беконом в духовці

Хочете приготувати гарбуз незвично? Запечений гарбуз з беконом в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

гарбуз — 1 шт. (1-1,5 кг);
бекон копчений — 6 шматочків;
часник — 4-5 зубчиків;
розмарин свіжий — 6 гілочок (або сушений 1-2 ст. л.);
коріандр насіння — 1 ст. л.;
сіль — за смаком;
мелений перець чилі — за смаком;
мелений чорний перець — за смаком;
масло рослинне — 1 ст. л.

Запечений гарбуз з беконом в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз миємо, прибираємо насіння, ріжемо на довгі скибочки; Розкладаємо шматочки на деко додаємо неочищені зубчики часнику (можна трохи їх розчавити плоскою стороною ножа);
2. Посипаємо спеціями і сіллю, поливаємо олією і перемішуємо;
3. На гарбуз викладаємо бекон, запікаємо в духовці при температурі 200°С 30 хвилин до м’якості тыквы.