Мясні палички з курячої грудки в паніровці на сковороді

Як смачно зробити М’ясні палички з курячої грудки в паніровці на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

500 г курячої грудки

Для соусу
4 столові ложки борошна
2 чайні ложки каррі
1 чайна ложка чорного перцю
1 чайна ложка меленого червоного перцю
сіль
1 яйце
1 чайна ложка харчової соди
трохи більше півпляшки мінеральної води з газом (приблизно пляшка 250 мл)

М’ясні палички з курячої грудки в паніровці на сковороді покроковий рецепт

1. Нарізати філе смужками, викласти в ємність, додати приблизно 250 мл газованої води і залишити на 1 час.

2. Для соусу все перемішати, додати курячу грудку, перемішати, обваляти в кукурудзяних пластівцях або в панірувальних сухарях, обсмажити в фритюре.

3. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇