Смачна капусту брокколі на сковороді в устричному соусі

Як зробити смачну капусту брокколі на сковороді в устричному соусі рецепт простий. В самому розпалі святкування Китайського Нового року, тому хочу запропонувати вашій увазі популярне китайське блюдо, яке припаде до смаку всім, а любителі правильного харчування і здорового способу життя, оцінять це блюдо на 💯 Особливістю цієї страви у використанні устричного соусу, я вибираю соус “Megachef” за його ідеальний чистий склад та насичений смак, який можна використовувати не тільки до капусти, але і з рибою, м’ясом і, власне, будь-якими овочами.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г:
59.3/3.1/0.3/12.6

Брокколі – 250 г
Устричний соус Megashef – 40 р
Ріпчаста цибуля – 1 шт
Часник – 1 зубчик
Сіль і перець – за смаком
Оливкова олія – 1 ст л

Смачна капусту брокколі на сковороді в устричному соусі покроковий рецепт

1. Броколі розібрати на суцвіття, відварити протягом 2 хвилин після закипання. Відкинути на дуршлаг.
2. Розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати нарізаний пелюстками зубчик чеснока.
3. Додати брокколі, продовжити смажити. Додати устричний соус, перемішати, додати сіль і перець за смаком. Відразу ж подавать.

Відео рецепт 👇