Домашня ковбаса з курки в харчовій плівці в каструлі

Сама ніжна і соковита куряча грудка. ⠀Домашня ковбаса з курки в харчовій плівці в каструлі простий рецепт. Давно хотів розповісти про спосіб приготування курячої грудки, при якому вона завжди виходить м’якою і соковитою, ніколи не буває жорсткою і сухою. ⠀
Це насамперед самостійне гастрономічне виріб, яке можна використовувати в якості м’ясної нарізки, як закуску. ⠀ Це напівфабрикат для приготування багатьох салатів, до складу яких входить м’ясо курячої грудки. ⠀ Незамінна річ, як начинка для сендвічів і бутербродів на сніданок або ланч бокс в дорогу.

Інгредієнти

Куряча грудка — 1 шт;
Сіль — щіпка;
Перець — щіпка.

Домашня ковбаса з курки в харчовій плівці в каструлі покроковий рецепт

1. Суть способу полягає в тому, що кожна куряча грудка готується окремо. Попередньо необхідно посолити, поперчити, загорнути у декілька шарів кулінарної плівки або фольги, у вигляді «цукерки» так, щоб вода, в якій буде варитися грудка, не проникала всередину упаковки. ⠀

2. При такому способі грудка буде готуватися у власному соку, зберігаючи всі корисні властивості і якості. І найголовніше — температурний режим приготування. ⠀ Воду в сотейнику за розміром доводимо до кипіння, занурюємо у киплячу воду «цукерку» і варимо під кришкою на середньому вогні протягом 5 хвилин, необхідно рівно 5 хвилин!

3. По закінченні цього часу, потрібно відразу прибрати ємність з вогню і залишити під кришкою в остигає воді на 40 хвилин. Далі охолодити і поставити на зберігання в холодильник. ⠀

4. Що стосується спецій, то можна використовувати будь-які ви любите. Можна зробити рулет, начинивши його шинкою, сиром і розмоченим чорносливом, коротше, тут є де проявити фантазію. ⠀

5. Ця технологія приготування дуже близька до сучасної і модної технології «Сувид» — ефект той же, тільки робиться все значно простіше, без наявності спеціального обладнання. ⠀ Впевнений! Приготувавши таким чином курячу грудку, ви будете готувати тільки так!

Відео рецепт 👇