Френч тост з яйцем, яблуком і морозивом

Як зробити смачний Френч тост з яйцем, яблуком і морозивом рецепт простий. Тепер в усіх кав’ярнях у меню є френч тост, але по суті це звичні нам грінки в яйці з молоком+ соус/морозиво і ягоди/фрукти.

Інгредієнти

на 3 порції

6 шматків тостового хліба
2 яйця
1/2 склянки молока
1/2 год л кориці
1 ст л тростинного цукру
сл масло для смаження

1 яблуко
2 ст л тростинного цукру
50 гр сл масла

морозиво

Френч тост з яйцем, яблуком і морозивом покроковий рецепт

1. Яблуко почистити і порізати на дрібні кубики, обсмажити з цукрів і сл маслом. Краще брати тостовий вершковий хліб, а ще краще бріош. У мене був тостовий хліб і я поєднала по два шматки, щоб тост був выше.

2. Змішуємо яйця, молоко, цукор і корицю, потім здвоєний тост і обсмажуємо на сл маслі, я додала ще трохи топленого кокосового масла.

3. На гарячий тост викладаємо карамелізовані яблука і поливаємо соусом, що залишився з яблук, зверху кульку морозива 🍨👌🏻 Виходить смачніше, ніж ресторане😋