Кабачкові нагетси в духовці смачніше мяса

Пропоную приготувати такі хрусткі і ароматні кабачкові нагетси. Давайте домовимося, якщо ви збережете рецепт, то залиште будь коментар. Це не складно для вас, але я дуже задоволений, і допоможу в просуванні Колодязя🥰, і звичайно ж серце для зусиль.

Інгредієнти

Кабачки (малі 3 шт)
1 чайна ложка солі
50-65 грам панірувальних сухарів.
1 ч. л. паприки
0,5 ч. л. сушеного часнику
80 грам твердого сиру.
2 яйця
2-3 ст. л. борошна

Для соусу:
сметана 3 ст. л
Часник за смаком
кропу

Кабачкові нагетси в духовці смачніше м’яса покроковий рецепт

1. Кабачки промивають і зрізують все зайве (хвости і так далі), розрізають навпіл, а кожну половинку ще на 4-6 штук (як на відео). Додати сіль, перемішати і залишити на 10-15 хвилин, щоб вийшов зайвий сок.

2. В цей час ми змішуємо панірувальні сухарі, паприку, часник і тертий твердий сир на дрібній тертці. Окремо збийте яйця. Кабачки перекладають у мішок, додають борошно і перемешивают.

3. Потім замочуємо спочатку яйця, потім в паніровці і викладаємо на пергамент для випічки на пергаменті для випічки. Випікати в розігрітій духовці до 200-210*, 20-25 хв. Для соусу додати в сметану подрібнений кріп і чеснок.

Відео рецепт 👇