Овочевий хумус з буряків і часнику

Як зробити смачний Овочевий хумус з буряків і часнику рецепт простий від Просто Кухня.

Інгредієнти

Буряк – 2 шт
Оливкова олія – 2 ст. ложки
Часник – 1 шт
Насіння
Лимон – 1 шт
Кінза – 1 пучок
Сушена паприка – 1 щіпка
Сіль, перець за смаком

Овочевий хумус з буряків і часнику покроковий рецепт

1. Важливо: необхідно Заздалегідь запекти часник (30-40 хвилин), буряк (50-60 хвилин) у фользі: 180 градусів! Буряк чистимо від шкірки. В Кутер (подрібнювач) відправляємо нарізану буряк, наливаємо оливкову олію, видавлюємо запечений часник і все перебиваем.
2. Не перебивайте дуже ретельно, нехай залишаються невеликі шматочки. Після відправляємо нарізану кінзу! Видавлюємо пару крапель лимонного соку і дрібку солі. Додамо класний інгредієнт, який розкриє смак – насіння!
3. їх Треба очистити! Коржі піта розігріваємо на сухій сковорідці з обох сторін пару хвилин. Сервіруємо хумус: викладаємо на тарілку, поливаємо оливковою олією, трохи паприки і на завершення посипаємо насінням!

Відео рецепт 👇