Як зробити смачний Соус з томатів, цибулі, часнику і базиліка на зиму рецепт простий. Осінні томати самі м’ясисті і смачні з ними завжди виходять дуже смачні соуси, якщо кетчуп вже приготували, то обов’язково зробіть такий соус «Томат-Базилік»
Інгредієнти
Томат 4літра
Цибулю 650г (вже без шкурок)
Масло рослинне 70мл
Часник 200г
Перець Чилі 50-70г (залежить від бажаної гостроти)
Яблука (очищені від шкірки і насіння) 1кг
Базилік великий пучок (скільки не шкода😂)
Цукор 70г
Сіль 20г
Оцет 1стл 9%
Соус з томатів, цибулі, часнику і базиліка на зиму покроковий рецепт
1. Обсмажити порізану цибулю в олії до м’якості та легкого рум’янцю. Через м’ясорубку пропустити: Часник 200 г Перець Чилі 50-70г (залежить від бажаної гостроти),
2. Яблука очищені від шкірки і насіння 1кг, обсмажену Цибулю, Базилік великий пучок. Всі додати томат, довести до кипіння, додати сіль, цукор, хвилин через 10 додати подрібнений базилік (невеликий пучок) і уксус.
3. Варити 20 хвилин на середньому вогні, помішуючи. Розлити в стерильні банки, закатати, остудити під пледом і прибрати на хранение.
Відео рецепт 👇