Домашня кесаділья з куркою, сиром, кабачками в лаваші

Домашня кесаділья з куркою, сиром, кабачками в лаваші смачний рецепт. Готується дуже швидко, з’їдається ще швидше 😁

Інгредієнти

Лаваш-міні або тортильї 4 шт.
Куряче філе 200 р. (1/2 грудки)
Кабачок 200 р.
Томатний соус 4 ст. л.
Сир 100 р.
Сіль, перець

Соус: сметана, майонез, часник

Домашня кесаділья з куркою, сиром, кабачками в лаваші покроковий рецепт

1. Куряче філе ріжемо дрібними кубиками, обсмажуємо на олії до золотистої скоринки. Всипаємо кабачок і цибулю, теж дрібно порізані. У мене ще трохи грудинки тут. ⠀ А замість кабачка іноді беру заморожену суміш овочів, був такий рецепт, кілька кадрів якраз звідти. ⠀ Обсмажуємо 5 хв. Додаємо томатний соус ( у мене томати у власному соку, можна взяти кілька помідор, зняти шкірку, дрібно порізати). Та сіль, перець. ⠀

2. Мексиканська кухня зазвичай гостра, я додала гострий кайенский перець, але орієнтуйтеся на свій смак❤️ Добре перемішуємо, зменшуємо вогонь. тушкуємо під кришкою 5-10 хв. ⠀ Сир натираємо на тертці. ⠀ Беремо суху чисту сковороду або звільняємо ту, в якій готувалася начинка. Корж викладаємо половину посипаємо сиром і викладаємо начинку.

3. Звертаємо коржик навпіл, накриваємо вільним краєм, перевертаємо коржик і прогріваємо на другій стороні буквально хвилину. ⠀ Готуємо на середньо-сильному вогні, сир встигає розтанути, а начинка не встигає охолонути, коржик стане хрусткою. ⠀

4. Кожну кесаділью можна розрізати на 2-3 частини. Подавала з соусом: сметана, майонез (50/50), часник. ⠀ Готується легко і просто, можна швидко приготувати після роботи на вечерю, або в якості закуски до приходу гостей. ⠀ Дуже рекомендую спробувати, я такі штуки готую часто, з начинкою можна експериментувати. ☺️

Відео рецепт 👇