Італійські аранчини з сиром і рисом по сицилійськи Гордона Рамзі

Як смачно зробити Італійські аранчини з сиром і рисом по сицилійськи Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

25 р змішаних лісових грибів сушених
Вершкове масло
Олія без запаху, наприклад, арахісова, для смаження
1 невелика цибулина або банановий цибулю-шалот, очищений і нарізаний дрібними кубиками
1 зубчик часнику, очищений і подрібнений
250 г рису для різотто
125 мл сухого білого вина
500 мл овочевого або курячого бульйону
25 г тертого сиру Пармезан
9 міні-кульок з сиром моцарелла або ½ великої кульки
1-2 яйця, збитих
Близько 100 г звичайної борошна
125 г панірувальних сухарів панко або звичайних панірувальних сухарів
Морська сіль і мелений чорний перець
Часточки лимона для подачі (за бажанням)

ВИХОДИТЬ 18 АРАНЧИНИ

Італійські аранчини з сиром і рисом по сицилійськи Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Замочіть гриби в 250 мл гарячої води на 20 хвилин. Розігрійте товсту сковороду або каструлю з високими бортиками на середньому вогні. Додайте щедру порцію вершкового масла і трохи масла і обсмажте цибулю і часник близько 5 хвилин, поки вони не стануть м’якими, але не почервоніють. Додайте рис і енергійно перемішуючи на сковороді протягом декількох хвилин, поки зерна не стануть злегка напівпрозорими за краям.
2. Розігрійте сковороду, вливши вино і зіскрібаючи шматочки з дна. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні хвилину або дві, щоб вигорів алкоголь. Тим часом розігрійте бульйон і додайте лікер для замочування грибів. Додайте ложку суміші гарячого бульйону до рису і варіть на середньому вогні, поки рис не вбереться, потім додайте ще ложку. Повторюйте до тих пір, поки не витратиться весь бульйон або рис не стане м’яким, але все ще аль денте.
3. Обов’язково регулярно помішуйте, щоб вийшло вершкове різотто. (Це повинно зайняти близько 20 хвилин.) Дрібно наріжте регидратированные гриби і акуратно додайте в приготоване різотто. Додайте шматочок вершкового масла і пармезан, потім добре перемішайте. Спробуйте і при необхідності додайте приправу, потім залиште різотто остигати (це відбудеться швидше, якщо ви викладіть його на деко).
4. Якщо ви використовуєте маленькі кульки з моцарелли, розріжте їх навпіл; якщо використовуєте частина великої кульки, наріжте його кубиками завтовшки 1,5–2 див. Викладіть 3 тарілки або неглибокі миски. В одну покладіть збите яйце, в іншу – борошно (приправлену дрібкою солі і перцю), а в останню – панірувальні сухарі. Як тільки різотто охолоне (неважливо, якщо воно ще трохи тепле, головне, щоб воно трохи застигло і достатньо холодною для обробки), скрутіть його в кульки розміром з м’ячі для гольфа.
5. Втисніть шматочок моцарели в середину кожної кульки, переконавшись, що сир повністю покритий їм. Залиште настоюватися в холодильник мінімум на 30 хвилин або на ніч. Розігрійте фритюрницю до 170 ° C або налийте у велику каструлю на третину масла без запаху і нагрівайте, поки шматочок хліба, опущений в гаряче масло, не засичить і не стане золотисто-коричневим за 30 секунд.
6. Умочіть рисовий кулька в борошно, струсіть надлишки, потім умочіть в яйце, дозволяючи надлишків стекти. Завершіть, повністю обваляти в панірувальних сухарях. Повторіть з рештою кульками. Обсмажуйте кульки у фритюрі порціями по 2-3 хвилини до золотисто-коричневого кольору. Вийміть шумівкою і викласти на кухонну папір. Подавайте відразу, поки серединки ще тануть. При бажанні збризніть лимонним соком.