Запечені стейки з червоної капусти в духовці

Запечені стейки з червоної капусти в духовці рецепт простий. Стрімко прості стейки з капусти з тахін🥩 Раз на рік я перестаю кривитися, включати овочевого зануду і висловлювати все, що я думаю про овощеядных, що дають своїм шедеврів м’ясні назви🤓 Стейк з капусти, хот-доги із сої та інші бургери з нуту.

Правда, севіче з овочів викликає в мені праведний гнів у будь-який час року😡 Овочевий салат — це овочевий салат, як його не наріж.

Так от, раз в рік, хоча вже у другому абзаці я даю взаємовиключні параграфи, овочів в моєму раціоні стає трохи більше, ніж зазвичай. Якщо у вашому житті відбувається так само, або ви перебуваєте в пошуках цікавого гарнір до основного блюда, зустрічайте стрімко прості стейки з капусти

Інгредієнти

На 4 стейка
— ½ головки червоної капусти
— оливкова олія
— сіль і перець за смаком
— кедрові горішки для подачі

Для соусу:
— 3 ст. л. тахін
— 2 ст. л. лимонного соку
— 1 ст. л. меду
— 3-5 ст. л. води, залежить від бажаної консистенції
— сіль, чорний перець, перець чилі за смаком

Запечені стейки з червоної капусти в духовці покроковий рецепт

1. Капусту наріжте на стейки, полийте оливковою олією, посипте сіллю і перцем і злегка помасажуйте, щоб розподілити специи.
2. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 35-50 хвилин, залежно від розміру ваших стейков.
3. Для соусу змішайте всі інгредієнти, крім води. Воду додайте по 1 ст. л. і ретельно вимішуйте до бажаної густоты.

4. Готові стейки викладіть на тарілку, полийте соусом і присипте кедровими орешками.