Ніжне кремове Сирне суфле на молоці

Всім любителям сиру терміново готувати😍. Як зробити Ніжне кремове Сирне суфле на молоці рецепт простий. Ніжне кремове суфле зі смаком плавленого сиру і кокоса… ммм.. вкуснотень. Подавати до м’яса, овочів, можна з хлібцями на перекус☺️.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр👉125.9/6.6/6.8/9.7
Вага 480 гр

ФОРМА 14 см

✔️жовток 2 шт
✔️крохмаль кукурудзяний 30 гр
✔️сіль за смаком
✔️молоко 420 гр
✔️сир твердий 60 гр (у мене Чеддер)
✔️можна додати спеції

Ніжне кремове Сирне суфле на молоці покроковий рецепт

1. До жовтків додати крохмаль, перемішати, буде густа маса. Додати трохи молока, ретельно перемішати, щоб не було грудочок (можна збити віночком). Вилити молоко, що залишилося, додати сіль і поставити на повільний огонь.

2. Постійно помішуючи, нагрівати. Як тільки суміш трохи нагріється, додати сир, помішуючи, розтопити сир. Як тільки маса закипить, вона почне густіти, заважати постоянно.

3. Зняти з вогню і перекласти масу у форму. Накрити харчовою плівкою в контакт. Спочатку остудити при кімнатній температурі, після прибрати в холодильник на 2-3 години. Готове суфле розрізати на шматочки. Кожен шматочок обваляти в кокосовій борошні. Немає кокосової борошна, подрібніть в кокосову стружку муку.

Відео рецепт 👇