Кульки з курки з сиром в паніровці

Як смачно зробити Кульки з курки з сиром в паніровці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ЗАКУСОЧНІ КУЛЬКИ

Інгредієнти

Паніровка:
4 шт шматків хліба для тостів
2 ст. л. пшеничного борошна в/с
1 шт яйце

Кульки:
300 гр відвареного курячого м’яса
200 гр печериць (я робила без них)
150 гр сиру
50 гр яєць (1шт С1)
1 ст. л майонезу
1/2 шт середньої цибулини
Сіль, перець, спеції, зелень – за смаком.

Вихід: ~750 гр

Кульки з курки з сиром в паніровці покроковий рецепт

1. З хліба зрізати скоринки, підсушити на сковороді без масла. Змолоти в блендері в дрібну крихту. Можна взяти готові панірувальні сухарі. Яйце збити виделкою до однорідності. Варену курку нарізати дрібними кубиками, сир натерти на крупній терке.

2. Печериці та цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. У мисці змішати курку, гриби з цибулею, сир. Посолити, поперчити, додати дрібно нарубану зелень (за бажанням), можна додати прованські або італійські трави, сушений часник, паприку і т. п Додати майонез, перемішати. Спробувати на сіль, за необхідності добавить.

3. Влити яйце, перемішати до однорідності. Мокрими руками скачати кульки по 25-30 гр і викласти на дошку, застелену харчовою плівкою. Прибрати в морозилку на 30 хвилин. Через 30 хвилин: По черзі обваляти в борошні, яйці і сухарях. Обсмажити у фритюрі до золотистого кольору. Викласти на паперову салфетку.