Закусочний рулет з кабачків з грибною начинкою

Як зробити смачний Закусочний рулет з кабачків з грибною начинкою рецепт простий. До речі, начинка може бути будь-якою. Наприклад, тушкована капуста з грибами, тунець з томатами, гриби з яйцем, лосось з капустою, шинка і сир, і багато-багато всього.

Інгредієнти

дивіться нижче

Закусочний рулет з кабачків з грибною начинкою покроковий рецепт

1. Два середніх кабачка (загальна вага приблизно 600-700 г) натерти на крупній тертці, додати 2 жовтки, сіль і перець, перемішати. Почніть додавати борошно, спочатку 100 г, потім можна підсипати акуратно, але не переборщити, а то вийде дуже забите тісто (у мене в підсумку вийшло 150 г). В окремій чаші з дрібкою солі збити 2 білки до пишної маси. Акуратно підмісити її до загального тесту.

2. Застелити деко хорошим (дуже важливо, а то прилипне) пергаментом або силіконовим килимком. Викласти тісто шаром (не дуже товстим, може пропасти та сама ніжна текстура), випікати при 180С близько 30-40 хвилин. Якщо тісто залишилося, то краще спекти ще коржик.

3. Для начинки я обсмажили цибулю, гриби, подрібнила все в блендері. Корж готовий, на нього я поклала начинку і ще сир. Скачати в рулет. І все, готово!

4. За бажанням саме в цю начинку можна додати капусту або шинку, чи яйце, чи вершковий сир. Експериментуйте!

Відео рецепт 👇