Мясний рулет з вареними яйцями всередині

Як смачно зробити М’ясний рулет з вареними яйцями всередині простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Друзі, з задоволенням ділюся з вами ще одним дуже смачним, красивим і оригінальним в подачі стравою для вашого святкового столу. Хоча нам він так сподобався, як гаряче блюдо підійде і на кожен день, можна на бутерброд до сніданку.

Інгредієнти

Для м’ясного тіста :

700 г свинячого або свино-яловичого фаршу
110 г м’якушки білого хліба
120 г цибулі (1 середня цибулина)
130 г води
1 год л солі
щіпка запашного чорного перцю
3-4 ст л рослинного масла для пасерування цибулі

Для начинки:
4-5 варених яєць

Для прикраси:

50 гр майонезу
50 гр зеленої цибулі або будь-зелені за смаком

М’ясний рулет з вареними яйцями всередині покроковий рецепт

1. Хліб замочити у воді, дати постояти пару хвилин, розім’яти руками ,можна прокрутити до однорідності в м’ясорубці. Підготувати цибулю .Цибулю дрібно нарізати, на сковороді з добре розігрітою олією пасерувати на невеликому вогні 2 хвилини чисто до прозорого кольору, обсмажувати до золотистого кольору не потрібно. Цибуля зняти з вогню, дати охолонути. М’ясо прокрутити в м’ясорубці, додати підготовлений хліб, цибулю, сіль і перець, добре перемішати руками.

2. Можна навіть відбити фарш руками (брати частину фаршу і кидати або об стіл або в чашу) ,це потрібно для того, щоб м’ясне тісто було більш однорідним і не розпадалося після випічки. Викласти На пергамент м’ясне тісто, розрівняти ,надаючи форму прямокутника. Трохи відступивши ,по довгому краю прямокутника викласти яйця, без пропусків ,один за одним. Допомагаючи пергаментом, згорнути м’ясне тісто з яйцями в рулет, краї рулету теж закрити, туго загорнути краї пергаменту як конфету.

3. Перекласти рулет у пергаменті на фольгу і ще раз туго загорнути. Випікати рулет в попередньо розігрітій до 200 С духовці 40-45 хвилин. Після випічки рулету дати повністю охолонути і відправити в холод бажано на ніч. Рулет розгорнути, нарізати на порції ,укласти на сервірувальне блюдо, зверху зробити за бажанням шапочки з майонезу і прикрасити зеленою цибулею. Подавати розігрітим або кімнатної температуры.