квашені огірки Малосольні холодним способом

квашені огірки Малосольні холодним способом швидкого приготування простий рецепт. Люблю квашені овочі і смачно і корисно. Сьогодні поділюся рецептом огірочків, а завтра – помідорів, вони виходять незвичайно смачними. МАЛОСОЛЬНІ ОГІРКИ КВАШЕНІ. Найсмачніші, вприкуску з смаженою картоплею – казка!

Інгредієнти

Огірки – 1,5 кг.
Листочки вишні, чорної смородини, хрону, дуба (малини) – 20 шт.
Парасольки кропу – 4 шт.
Вода – 2 літри
Сіль засолочний – 4,5 ст. л.
Чорний перець горошком – 20 шт.
Свіжий кріп – 1 пучок
Часник – 5 зубчиків

квашені огірки Малосольні холодним способом покроковий рецепт

1. Промиваємо листя, парасольки, огірки, кріп. Часник очищаємо, нарізаємо навпіл. На дно засолочной ємності викладаємо всі інгредієнти, закладаємо огурцы.
2. У воді розчиняємо сіль. Заливаємо цим розсолом огірки. Накриваємо тарілкою, зверху гніт. Залишаємо на 3-4 дні при кімнатній температуре.
3. Готові огірки прибираємо в холодильник, що б зупинити процес ферментации.