Кольорова капуста смачніше м’яса! Смажена цвітна капуста в хрусткому клярі з яйцем на сковороді швидко і смачно простий рецепт.
Інгредієнти
Цвітна капуста 500 г
Часник – 1 зубчик
Оцет яблучний – 1 столова ложка.
1 яйце
Молоко 120 мл
Сіль, чорний перець – за смаком
Паприка – 0,5 ч. л.
Борошно – 130 р
Петрушка
1/2 чайної ложки сушеного часнику
Рослинна олія – для смаження
Смажена цвітна капуста в хрусткому клярі з яйцем на сковороді покроковий рецепт
1. Цвітну капусту нарізати і розібрати на суцвіття. Покласти в каструлю з водою. Додати 1 зубчик часнику, яблучний оцет, сіль. Довести до кипіння і варити 10 минут.
2. У мисці змішати 1 яйце, молоко. Додати сіль, чорний перець, паприку, часник сушений і борошно. Подрібнити петрушку і додати до яєчної суміші. Капусту вмочити в підготовленій смеси.
3. Смажити 5 хвилин до рум’яної скоринки. Викласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇